Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn geldig per 19 september 2019 en van toepassing op de Zangweek in Frankrijk, van 13-20 mei 2023.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de zangweek via de website. Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen per mail en na betaling van 50% van het cursusgeld / verblijf, is je inschrijving voor de Zangweek in Frankrijk definitief.

Wil je liever meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan eerst even een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl
Na inschrijving ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Bevestiging

  • Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je inschrijving in de mail.
  • De eigenaar van Le Mas Blanc neemt binnen een week contact met je op om jouw wensen voor je verblijf in Frankrijk door te nemen.
  • Le Mas Blanc hanteert ook een aantal voorwaarden, check deze link voor meer informatie daarover.

Reis

De reis naar Le Mas Blanc is voor eigen rekening en de planning daarvan laten we ook aan jezelf over. Mocht je het fijn vinden om samen met iemand anders te reizen, dan mag je ons daar altijd een mail over sturen. Wij zouden je dan in contact kunnen brengen met andere deelnemers zodat jullie eventueel onderling reisafspraken zouden kunnen maken.
*We hebben natuurlijk met Coronamaatregelen te maken. Deze kunnen nog wijzigen en in Frankrijk zullen we ons aan de Franse maatregelen moeten houden.

Afzeggen van de cursusweek

  • Annuleren kan tot 2 maanden voor de cursusweek (tot en met 12 maart 2023).
  • Als je op of na 12 maart 2023 afzegt, wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Er bestaat de mogelijkheid om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.
  • Doe dit altijd in overleg met Zangles Friesland; info@zanglesfriesland.nl of Zangles Groningen; info@zanglesgroningen.nl

Minimaal aantal deelnemers

  • Het minimaal aantal deelnemers om de cursus door te kunnen laten gaan is 8.
  • Uiterlijk 13 april 2023 wordt besloten of de Zangweek in Frankrijk definitief door zal gaan. Je wordt hierover per mail op de hoogte gebracht.

Vol is vol

We houden geen plekken vrij, wachten met inschrijven kan betekenen dat de zangweek binnenkort vol zit.

Communicatie

Alle vormen van communicatie vanuit Zangles Friesland / Zangles Groningen verlopen voornamelijk per e-mail. We gebruiken hiervoor het door jou opgegeven e-mail adres (heb je je wel ingeschreven, maar nog geen mail voorbij zien komen? Check dan even je spam!) Ook kan er telefonisch overleg plaatsvinden, wij zullen dan altijd nog een email sturen ter bevestiging.

Gegevens

Wanneer je je bij ons inschrijft ga je ermee akkoord dat we jouw e-mail adres in ons nieuwsbrieven bestand opslaan. Het is te allen tijde mogelijk om je uit te schrijven voor de nieuwsbrieven; je vindt hiervoor onderaan de nieuwsbrief een link.
Daarnaast slaan we jouw gegevens op in ons klantenbestand. Dit is belangrijk zodat we je altijd kunnen bereiken mochten er zich vragen of onduidelijkheden voordoen. Daarnaast gebruiken we je gegevens voor het versturen van de facturen. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zijn alleen inzichtelijk voor Janneke Brakels, Daphnie Misker en onze debiteuren administratie.
In ons Privacy Statement kun je meer lezen over de beveiliging van deze gegevens.
Als je wilt weten welke gegevens van jou bij ons bekend zijn dan kun je deze eenvoudig opvragen middels het sturen van een e-mail aan info@zanglesfriesland.nl / info@zanglesgroningen.com. Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons.
Ook willen we je wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen, dit kan via de AP. De AP is verplicht om deze klacht in behandeling te nemen.

Schermafbeelding 2017-10-10 om 16.17.08

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met
Zangles Friesland:
info@zanglesfriesland.nl
Zangles Groningen:
info@zanglesgroningen.com
telefoon:
06 – 52 71 88 83
06 – 24 57 90 87