Zangles Friesland, al jaren een begrip als het gaat om het geven van zanglessen en succesvolle workshops. 

Als zangschool werken wij met een team bestaande uit coaches met ieder een eigen specialiteit, van kids tot theater en van klassiek tot logopedie; wij hebben alles in huis.

Online zangles volgen

Misschien twijfel je al een poosje over het volgen van zanglessen of misschien zijn onze locaties nét (of veel) te ver reizen voor je. Dan is dit je kans! Vanwege de huidige covid-maatregelen zijn onze coaches inmiddels enorm bedreven in het geven van online lessen.

Verschillende lespakketjes

We bieden verschillende pakketjes met Online Zanglessen aan. Bij het inboeken van een pakketje van  3 of 5 zanglessen, ontvang je meteen een leuke korting!

Ben jij klaar om Online Zangles te volgen?

Hoe gaat het in z’n werk?

Het werkt enorm eenvoudig, we plannen de zanglessen samen met jou in. Vervolgens ontvang je een link, met 1 druk op de knop zit je in de zangles met een professionele coach.

Je kunt kiezen voor een enkele les, maar uiteraard zijn extra uitgebreide lessen ook mogelijk. Je zingt vanuit je huiskamer, zolderkamer of waar het jou ook maar uitkomt.
De zangcoach kijkt op afstand met je mee en je ontvangt direct zang technische tips waar je echt iets mee kunt. Aan het eind van elke les ontvang je een aantal opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.
Zo kun jij goed voorbereid beginnen aan je volgende les. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@zanglesfriesland.nl