Zingen in de zomer… FIJN!!

Van zingen word je blij en van zingen in de zomer helemaaaal!
Zangles Friesland biedt verschillende zangmogelijkheden in de zomerperiode, dus kun jij kiezen wat het beste bij je past.

Hoe ga jij Zingen in de Zomer?

ZomerZanglessen

Voor een verfrissende zangupdate, de voorbereiding op een auditie, de uitdaging met jezelf aangaan of jezelf gewoon een onwijs plezier doen kun je je inschrijven voor de ZomerZanglessen.

Dit is een actiepakketje van 5 zanglessen die je samen met je professionele ZF-zangcoach in de zomerperiode kunt inplannen (deze zanglessen zijn individueel of in duo’s te volgen).

Inschrijven 5 zanglessen

Groepslessen ‘Summer Singing’

Lekker samen zingen? Dan zijn de groepslessen ‘Summer Singing’ vast iets voor jou! Hier draait het om ‘lekker samen zingen’ en komt meerstemmigheid uitgebreid aan bod. Daarnaast ontvang uiteraard zangtips van een professionele zangcoach.

Er staan 4 groepslessen op de agenda. Schrijf je in via de pagina en wees verzekerd van een fijne samenzang-zomer!

Inschrijven voor groepslessen

Summerschool

Deze zomer kun je een kleine bijscholing op zanggebied krijgen tijdens de groepslessen Summerschool. Iedere les komt een ander aspect aan bod en ontvang je handige tips van een professionele zangcoach.
Een bepaald zangniveau is niet nodig, maar plezier in zingen des te meer 😉

Er staan totaal 4 groepslessen op de agenda. Schrijf je in voor het hele pakketje of per les.

Inschrijven Summerschool

Wat heerlijk dat ik in de zomer gewoon door kan gaan met het volgen van zanglessen! ..ik kan het geloof ik helemaal niet zo lang missen 😉

MarijkeZangleerling Zangles Friesland

De zomerperiode vind ik een prachtig moment om aan mezelf te werken en daarom heb ik me ingeschreven voor de Zomer Stemtraining. Ben nu al zo benieuwd wat het me zal brengen!

JoostDeelnemer Zomer Stemtraining

In de zomer heb ik minder 'andere verplichtingen' waardoor ik eindelijk eens tijd heb om zanglessen te volgen. Ik heb er nù al zin in!! Kom maar op met die zomer!

EkeZangleerling ZomerZanglessen

Samen met mijn goede vriendin Rosette heb ik me ingeschreven voor de groepslessen 'Summer Singing'. Voor ons een fijn uitje om elkaar weer eens te zien en dan ook nog samen zingen. Fijn!!

MargrietDeelnemer groepslessen 'Summer Singing'