Een try out zangles is een prachtig kansje om eens van een andere zangcoach les te krijgen (als je al zanglessen volgt) of om eens een zangles uit te proberen.
Tegelijk is het voor de zangcoach een mooie manier om meer leservaring op te doen en tadaaaa, daar hebben we de try out zanglessen voor.

Deze try out zanglessen zullen worden gegeven door Rebecca Veltman. Momenteel werkt zij als logopediste en is ze zangeres in haar eigen band Rootville.

Rebecca heeft al veel zang- en stemkennis en heeft de afgelopen weken een leertraject bij de zangschool gevolgd zodat zij straks als zangcoach bij ons aan de slag kan.
Graag zou Rebecca nog ietsje meer leservaring op willen doen en daarom organiseren we de try out zanglessen.

Wij zijn nu al heel blij met deze enthousiasteling en vinden het dan ook heel leuk dat we je deze try out zanglessen kunnen bieden.

De zanglessen zien er dus niet anders uit dan ‘normaal’; een prachtig kansje om goede zanglessen te krijgen voor een ieniemienie bedrag 😉

Dus wij zeggen; pakken die kans!

Zorg dat je erbij bent! 🙂

  • Lesdagen: maandag 2, 9 en 16 maart 2020 (middag en avond)
  • Kosten: €5,00 per les / lespakketje van 3 lessen voor €12,50
  • Locatie: Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden
  • Zangcoach: Rebecca Veltman
  • TIP: Geef tijdens je inschrijving alvast aan wat je eventuele mogelijkheden qua lestijd zijn.

Rebecca in een notendop

Rebecca werkt als logopedist en zingt en speelt gitaar in de bands ‘Rootville’ en ‘Loose Canon’ (waarvoor ze haar eigen songs schrijft).
Na aan de vooropleiding ‘Dans’ van het Conservatorium in Enschede te hebben gestudeerd, volgde ze de opleiding ‘Sociaal pedagogisch werk’ en later de opleiding ‘Logopedie’ in Groningen.

Rebecca heeft in veel verschillende koren gezongen (o.a. een Black Gospel Choir), speelde in diverse bandjes en volgde cursussen als ‘Stemtherapie voor volwassenen en kinderen’ en ‘Complete Vocal Technique’.

Wegens mega enthousiasme hebben we besloten de inschrijving voor de try out zanglessen eerst te sluiten.
Wellicht dat er later nog een ronde komt, maar voorlopig zit het rooster vol.

Bedankt voor jullie fijne enthousiaste geluiden!