Iedereen kan zingen! En je instrument om te kunnen zingen heb je altijd bij je 😉 Bepaal voor jezelf welke zangles het beste bij jou past; wil jij even alle ruimte voor jezelf of lijkt het jou het leukst om samen met iemand te zingen?

Welke zangles past bij jou?

Ben jij gek op zingen en wil je graag ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Wil jij werken aan een goede zangtechniek en tips ontvangen om je volume en bereik te vergroten? 
Of misschien wil jij juist vooral aan je presentatie en zelfvertrouwen werken?
Welk doel je ook maar voor ogen hebt en op welk niveau je ook zingt; samen gaan we op zoek naar de zangles die bij JOU past.

Vind de perfecte zangcoach voor jou

Het Zangles Friesland-team bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren zangcoaches, die allemaal zelf ook volop musiceren en je dus vanuit de praktijk kunnen adviseren. Iedere coach heeft haar eigen specialisme, dus zit de perfecte zangcoach voor jou er altijd tussen!

ZANGKADO: Een origineel cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeautje? Verras dan met het geven van een ZangKado!
We sturen je een toffe zangbon op zodat jij een mooi cadeau hebt om weg te geven.

Lees meer over het ZangKado

Bestel een zangkado

Welke zangles past bij jou? Bekijk hier de opties

Zanglessen samen met je coach

Elke les je eigen ZF-Zangcoach tot je beschikking die je persoonlijke coaching geeft en je van tips & trucs voorziet die voor JOU zingen van toepassing zijn.
Samen met je ZF-Zangcoach plan je de lessen in en kun je samen met haar je eigen lesdoelen bepalen.

Word jij al enthousiast als je dit hoort en wil je graag zanglessen volgen?

Inschrijven voor proefzangles

Zanglessen samen met anderen

Wil jij graag zanglessen volgen, maar liever niet alleen? Dan kun je je samen met iemand anders inschrijven voor duozanglessen. Ook met een groepje enthousiastelingen is het mogelijk om te komen zingen.
Mocht je interesse hebben in duo-zanglessen of zingen met een groepje, dan kun je dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven voor een proefzangles

De puntjes op de ‘i’..

Ook ter voorbereiding van een auditie of studioklus kun je bij Zangles Friesland terecht.
Wil jij graag één of een paar lessen volgen om de puntjes op de ‘i’ zetten, dan kun je je inschrijven voor de spoedlessen en krijg je coaching op maat.

Inschrijven voor spoedlessen

Proefzangles volgen

Eerst een keertje proberen?

Vraag dan een proefzangles aan!

Lijkt het jou leuk om zanglessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is?

Dan kun je een vrijblijvende proefzangles volgen. Deze introductiezangles kost maar € 15,00. (excl. btw).

Inschrijven voor een proefles
Rebecca Muller     ★★★★★

23/10/2021

Ik volg met 1 kleine onderbreking al 10 jaar zangles bij Janneke Brakels. Inmiddels is het dus al heel wat jaren geleden dat ik als kleine meid ben begonnen bij Janneke. Destijds was ik heel erg onzeker en zat ik niet goed in mijn vel. Vaak durfde ik de oefeningen aan het begin van de les niet alleen te doen. Janneke deed altijd met mij mee en ondersteunde mij met alles wat we tijdens de zanglessen tegen kwamen.

Na 8 jaar hele fijne zanglessen ging ik verhuizen naar Groningen. Door de verhuizing was ik gestopt met zangles. Maar een jaar later toen ik weer in Leeuwarden woonde miste ik het zo erg dat ik weer moest beginnen met zingen. Ik merk dat ik nu door de afgelopen jaren van zangels veel zekerder ben geworden en de oefeningen durf te doen. Toch heb ik Janneke nog wel veel nodig bij de eerste noten. Ik kijk uit naar elke les en leer nog steeds heel veel.

Kortom zijn zanglessen bij Zangles Friesland een echte aanrader!