Skip to main content

Bij een nieuwe locatie hoort een nieuwe naam..

Tijdens de feestelijke opening van onze nieuwe leslocatie in de Koepelkerk, vroegen wij de bezoekers om nieuwe namen te verzinnen voor onze lesruimtes. Velen grepen deze kans en gooiden hun creatieve uitspattingen in het daarvoor bestemde vogelhuisje 😉 Wat zijn er een hoop toffe namen bedacht!

De keuze maken maakte dat niet gemakkelijk, maar toch kunnen we twee mensen blij maken met een ZangKado want….. ratatataaaaaa;

Vanaf nu zal de grote lesruimte beneden ‘de Volière’ heten. We hopen dat we daar veel zangvogeltjes mogen ontvangen 😉voliere

 

 

 

 

De voormalige kosterswoning op de bovenverdieping noemen we vanaf nu ‘de Sopraan’. Dit is de hoge vrouwelijke zangstem én sopra komt uit het Italiaans en betekent boven! Wij vonden dit erg toepasselijk.

de-sopraan

 

Allemaal ontzettend bedankt voor het meedenken! Binnenkort hopen we zelfs echt naambordjes op te kunnen hangen met de nieuwe namen erop.
Extra dank en eeuwige roem voor Peter en Wiebe-Jan voor het bedenken van deze prachtige namen. De ZangKado’s komen naar jullie toe!

 

Leave a Reply