Ben jij nog niet zo zeker over je (zang)stem of wil je gewoon graag wat tools aangereikt krijgen om lekker te kunnen zingen?
Dan is deze Basiscursus Zingen vast iets voor jou!

Basiscursus Zingen 

Ben je gek op zingen maar wil je wel wat meer variëren met je stem? Heb je het idee dat je stem altijd hetzelfde klinkt en mis je kleur? Wil je wel eens wat anders met je stem, maar mis je de tools om dit aan te pakken? Dan is deze basiscursus echt iets voor jou! Iedereen kan namelijk leren zingen.  Het is vooral een kwestie van bewustwording, adem, je vooroordelen loslaten en lef tonen. Dus grijp die kans en schrijf je in!

In simpele stappen lekker leren zingen!

Basiscursus Zingen

Ongedwongen en toch al snel resultaat!

Basiscursus Zingen

Met veel direct toepasbare informatie en een hoofd vol vrolijkheid de deur weer uit!

Basiscursus Zingen

Basiscursus Zingen 

In een pakketje van 3 workshops kan nieuwe informatie beter ‘bezinken’ en is er tevens de kans om meer verdieping te bieden.
We gaan aan de slag met het verkennen van je bereik, want in welk gebied zing jij het prettigst? Dat is handig om te weten en kan je ook duidelijkheid verschaffen over het repertoire wat bij jou past. Ook gaan we lange noten zingen en een begin maken met het toepassen van ademsteun. Wat is dat nou precies en hoe werkt het? Als kers op de taart zingen we met de hele groep een lied en ervaar je de kracht van samenzang.
Bomvolle en leerzame avonden!

Basiscursus Zingen in de variatie

Heb je al eerder deelgenomen aan de Basiscursus Zingen? En heb je daardoor de smaak te pakken? De Basiscursus Zingen die nu gepland staat is een nieuwe variatie op de eerdere Basiscursus, wat betekent dat iedereen zich weer in kan schrijven en opnieuw een te gekke en leerzame cursus kan beleven!

 

Basiscursus Zingen – 3 delen

  • Deel 1: Vrijdag 17 maart ’23 – Je stem, hoe werkt het eigenlijk? Hoe zit het met de ademhaling en houding? Wat zijn de klankeigenschappen van jouw eigen stem en waarom klink je zo? We gaan aan de slag met donkerte en scherpte en zingen Private Dancer van Tina Turner.
  • Deel 2: Vrijdag 31 maart ’23 – We onderzoeken wat de positie van je strottenhoofd met je klankkleur te maken heeft en hoe belangrijk de stand van je tong en kaak zijn bij zingen. We zingen het lied Heaven (in de versie van Do), waarbij we experimenteren met lucht toevoegen aan de stem.
  • Deel 3: Vrijdag 14 april ’23  – Vibrato, wat is dat eigenlijk en hoe werkt het? Kan je zomaar in ieder lied vibrato toepassen? We gaan op onderzoek uit. Ook experimenteren we met vocal breaks, een effect wat in de popmuziek vaak wordt gebruikt. We zingen Hello van Adele.

Basiscursus Zingen

(leerlingen jonger dan 21 jaar)

Totaal: € -


Basiscursus Zingen

(leerlingen 21 jaar en ouder)

Totaal: € -