Skip to main content

Zangles Friesland bestaat 5 jaar!

By 30 augustus 2016Nieuws

Zangles Friesland bestaat 5 jaar in aug'16

Jahaaaaa, deze maand bestaat Zangles Friesland al weer 5 jaar!
Reden voor een feestje 🙂

In 2011 starte Janneke Brakels met de zangschool vanuit huis. De eerste mijlpaal was het inzetten van meerdere zangcoaches vanuit verschillende locaties omdat de vraag naar zanglessen te groot was voor haarzelf.
Al gauw volgde het huren van het voormalig PTT-gebouw aan de Snekertrekweg in Leeuwarden, waar meer ruimte was voor popkoorlessen, Popgroep voor Kids-lessen, workshops en o.a. leerlingenconcerten.
Na de hele kerstvakantie van 2015 te hebben geklust, kon Zangles Friesland worden verhuisd naar de Koepelkerk in Leeuwarden.

In januari 2016 werd de eenmanszaak een VOF en kwam Daphnie Misker de boel versterken. Vanaf nu staan Daphnie en Janneke samen aan het roer van Zangles Friesland en de dames zitten bomvol energie en bedenken samen de leukste dingen.
In mei 2016 werd een extra leslocatie in Sneek geopend, waardoor er op dit moment lessen kunnen worden gevolgd in Leeuwarden, Sneek en Gauw.

Daphnie en Janneke zijn super trots op het feit dat Zangles Friesland al 5 jaar bestaat en alleen maar is gegroeid. Het is geweldig om te zien hoeveel plezier mensen beleven aan zingen. Dat is de grootste drijfveer om lekker in deze stijgende lijn door te gaan!

Leave a Reply