Skip to main content

Zangles Friesland is verhuisd!

We zingen vanaf nu vanuit de Koepelkerk..

..en we zijn SUPER BLIJ met onze nieuwe thuisbasis!!
Vanaf deze week zijn we namelijk te vinden in de Koepelkerk in Leeuwarden (Vredeman de Vriesstraat 24a).
De kerstvakantie bestond voor ons voornamelijk uit schuren, plamuren en verven. Vorige week konden we de ingepakte verhuisdozen versjouwen en het grote inrichten kon beginnen.
Begin van deze week werd er nog een prachtig tapijt gelegd in de 2e lesruimte… waauuuwww, we zijn stiekem wel een beetje trots op de nieuwe leslocatie! 🙂

Koepelkerk - tekening

De Koepelkerk is de afgelopen tijd buitenom behoorlijk gerenoveerd; met name de prachtige glas-in-lood ramen zijn een genot voor het oog. Inmiddels zijn de steigers buiten weg.

In 2016 zullen de verbouwingen gestaag doorgaan, dus de Koepelkerk wordt alsmaar mooier. De kerkzaal wordt omgetoverd tot een fijne concertzaal en de eerste artiesten staan dan ook al geboekt voor het komende jaar. Ook de zangers en zangeressen van Zangles Friesland zullen hier ongetwijfeld nog eens op het podium staan.

Zangles Friesland heeft twee geweldige lesruimten gekregen en hier zijn we onwijs blij mee. Het geeft een heerlijk gevoel om hier te zijn en dit bevorderd het zangplezier alleen maar.

Dit willen we natuurlijk heel graag een beetje met jullie delen en daarom organiseren we een feestelijke opening
op zaterdag 9 januari. Tussen 13.00u-16.00u kun je gewoon even binnen stappen in de Koepelkerk om een blik te werpen en te zien hoe mooi het hier geworden is. Natuurlijk is er taart en natuurlijk is er live muziek.

Zo’n nieuwe locatie motiveert ontzettend; er staan dan ook een aantal fijne acties en workshops gepland voor dit jaar en ook Popgroep voor Kids gaat weer van start. We hopen veel nieuwe zangleerlingen te begroeten en het zou fantastisch zijn als het Zangles Friesland popkoor nog wat zou groeien.

Kom je een kijkje nemen zaterdag a.s.? Je bent van harte welkom!

Leave a Reply