Skip to main content

Nieuwe leslocatie in Sneek

Het jaar 2016 is een fantastisch jaar voor Zangles Friesland!
De start van dit nieuwe jaar mochten we vieren in onze spiksplinternieuwe leslocatie in Leeuwarden: De Koepelkerk aan de Vredeman de Vriesstraat. Man man man, wat zorgt dàt voor een energie, enthousiasme en nieuwe plannen en ideeën.

Ook is 1 januari 2016 het moment waarop Daphnie en Janneke gingen samenwerken en Zangles Friesland van eenmanszaak een VOF werd. Geweldig natuurlijk; want zo kan er verdeeld worden en nóg meer bedacht en uitgevoerd worden haha.

Het Zangles Friesland popkoor kreeg een enorme boost en verdubbelde in leden, Popgroep voor Kids werd nieuw leven ingeblazen (en hoe!), nieuwe zangcoaches werden binnen het team begroet, workshops worden super goed bezocht, en het aantal zangers & zangeressen die zich aansluiten bij de Zangles Friesland-club blijft groeien. Prachtig!!
Vorige week stond er een artikel over de zangschool in de Leeuwarden Courant en na aanleiding van een opmerking in het stuk over het plan om een seniorenkoor op te richten stromen de eerste aanmeldingen al binnen.
Na de meivakantie (dus vanaf 9 mei) starten we met zanglessen vanuit ons nieuwe zanglocatie in Sneek. Hier zullen we zingen vanuit het voormalig Politiebureau aan de van Giffenstraat (schuin tegenover de Sneker Sporthal) en we hebben er onwijs veel zin in want wij zijn gek op uitdagingen 🙂

Wij worden ZO blij van dit enthousiasme en dat geeft zoveel meer energie! Geweldig!

 

Zangl. Fr. LC-20160412-ZU01028004 2

Leave a Reply