Skip to main content

Zangweek Frankrijk – Ga je mee?

Al een aantal jaren dromen zangcoaches Janneke Brakels en Daphnie Misker van het organiseren van een complete zangweek.
Bij dromen bleef het niet alleen, de plannen werden steeds concreter en in mei 2020 zouden ze er dan écht voor gaan. Ze zouden er niet zomaar voor gaan, nee, het zou een fantastische week worden in Zuid-Frankrijk op een geweldige locatie!
En toen… kwam corona in ons leven. We hebben de reis niet een, maar wel twee keer moeten uitstellen.

Het is nu mei 2022 en we zijn er meer dan ooit klaar voor; een echte zangvakantie in Frankrijk van 11 tot en met 18 juni. Een week lang zingen onder de Franse zon waarbij we intussen mogen genieten van de prachtige omgeving en alles wat er op ons pad gaat komen.
Janneke en Daphnie weten al dat dit een geweldig leuke week gaat worden, maar waarom zou jij met ons mee moeten gaan?

Het wordt allereerst een week op een toplocatie, we mogen ons een week lang vestigen in een prachtig voormalig klooster in Zuid-Frankrijk. Le Mas Blanc ligt in een natuurreservaat. Op de grens van de Provence en de Cevennes. We zitten midden in de waanzinnige natuur dus!

Wist je dat het heel goed is om zo nu en dan eens helemaal uit je ‘vaste routine’ te stappen en de rust op de zoeken van de natuur? Het vooruitzicht kan je al ontspanning geven; dat is al hele fijne voorpret! Beeld je eens in dat je nadat je ’s ochtends bent wakker geworden je meteen een duik in het zwembad kunt nemen, vervolgens ga je lekker ontbijten om na een ochtendwandeling aan te sluiten bij het programma van die dag..

Over dat programma gesproken.. dit staat bomvol allerlei leuke zangactiviteiten! We zouden er bijna twee weken mee kunnen vullen 😉
Zo is er alle tijd en aandacht om jouw eigen stem en kunnen te ontwikkelen onder de professionele begeleiding van twee zangcoaches. Daarnaast gaan we ook veel werken aan samen zingen, mooie harmonieën maken, terwijl we daarnaast werken aan onze zangtechniek. Ook vullen we de week met allerlei zangworkshops zodat je aan het eind van de week weggaat met een rugzak die beter gevuld is dan toen je bij ons kwam!
Er is dus voldoende ruimte voor jezelf, maar ook voor interactie met anderen. Heerlijk genieten van samen zingen, nieuwe mensen leren kennen, een mooie ervaring op doen en misschien zelfs wel een beetje buiten je comfort zone treden (spannend, maar ook juist tof! Want buiten je comfort zone maak je de meeste ontwikkeling door!)

Janneke en Daphnie gebruiken hun jarenlange leservaring als zangcoaches bij Zangles Friesland en hun ervaring als stemcoaches van Het Stemlokaal om tijdens deze week alles samen te laten komen. Daarnaast is het podium voor hen een veilige plek en kunnen ze hun opgedane ervaringen met je delen.

Het allerbeste nieuws van dit stuk is; er is nog plek om met ons mee te gaan! Wil je meer informatie? Lees dat hier of stuur ons een mail met je vragen.

Ga je met ons mee? Wij zouden het heel tof vinden om je (beter) te leren kennen! 🙂

 

*Iedere week zetten we een nieuwe zangtip online.
Je vind ze ook via ons Youtubekanaal, Facebookpagina en Instagram.
schrijf je je hier in als je de zangtip elke week in je inbox wilt ontvangen –