Skip to main content

Zangweek hydratatietip

Op dit moment zijn zangcoaches Daphnie Misker en Janneke Brakels in Zuid-Frankrijk voor de Zangweek. De Franse omgeving en vooral Le Mas Blanc waar de Zangweekclub een week mag vertoeven is zo onbeschrijfelijk mooi en fijn! …en dan hebben we het nog niet eens gehad over het diner dat chefkok Reinout iedere avond voor ons bereid.. Wauw!!

Het is hier natuurlijk ook heerlijk warm en we zijn zo nu en dan lekker actief bezig. Dat zorgt ervoor dat er hier en daar wel eens een druppeltje wordt gezweet 😉 En ook de lucht is natuurlijk anders; droger.
Actief bezig zijn, je stem flink gebruiken, warm weer, drogere lucht, … dat zijn allemaal factoren waardoor je lijf naar hydratatie verlangt.

Dus deze zomerse tip zegt vooral: water – water – water – water! Drink dus lekker veel water als je op vakantie bent en zorg ervoor dat je stembanden daardoor goed gehydrateerd blijven. Je mag dus echt nog meer drinken als dat je thuis doet.
En verder; GENIET!

 

**Wil jij graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom een eventuele nieuwe Zangweek in Frankrijk? Stuur ons dan nu alvast een mail zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data.

 

*Iedere week zetten we een nieuwe zangtip online.
Je vind ze ook via ons Youtubekanaal, Facebookpagina en Instagram.
schrijf je je hier in als je de zangtip elke week in je inbox wilt ontvangen –